The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Jong Metropole op tournee

Foto door Nic Limper

Het Jong Metropole gaat weer op tournee! Met concerten door het hele land kunt u niet om deze talenten heen komende zomer. Zo zijn ze bijvoorbeeld te zien in Voormalig Zendstation Radio Kootwijk tijdens de NJO Muziekzomer, in hartje Amsterdam tijdens het Grachtenfestival en in het fantastische Openluchttheater Caprera in Bloemendaal.

Voor dit laatste optreden op zaterdag 12 augustus hebben we een leuke aanbieding: koop twee kaarten voor het concert in Caprera en betaal slechts één! Surf hiervoor naar de website van Ticketmaster en gebruik bij de kaartoptie ‘2 voor de prijs van 1’ de code ‘JMCAPRERA2017’.

Jong Metropole is een unieke samenwerking tussen het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, het NJJO (Nationaal Jeugd Jazz Orkest) en het Metropole Orkest met als doel jonge, getalenteerde musici uit de klassieke en de lichte muziek voor te bereiden op een professionele carrière.