The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concertstream zondag 30 juli

Op zondag 30 juli zenden we via Facebook opnieuw een concertstream uit. Dit keer streamen we het concert tijdens het Edison Jazz/ World gala uit 2014 met Kurt Elling uit. De concertstream zal om 20.15 uur beginnen.

De Edison Jazz Oeuvreprijs werd op 27 november 2014 in ontvangst genomen door niemand minder dan de Amerikaanse jazzvocalist Kurt Elling. De prijs werd uitgereikt in Muziekgebouw Frits Philips in Eindhoven. Elling nam de prijs hoogstpersoonlijk in ontvangst en deelde het podium met het Metropole Orkest.

Wil je na deze stream nog meer van het MO en Kurt Elling horen? Tijdens Musikfest Bremen deelt het orkest het podium met Kurt Elling en Dee Dee Bridgewater. Voor dit concert op zaterdag 26 augustus zijn nog een aantal kaarten te koop.

De komende tijd kunt u nog vaker thuis (of onderweg) genieten van het Metropole Orkest. We willen elke maand op een zondagavond een concert streamen via facebook of de MO app. Dit kan een livestream zijn maar ook een stream van een concert dat in het verleden is opgenomen. Let op, in augustus zal er geen concertstream zijn!