The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Top 50 MO Met… bekend

De top 50 van ‘Metropole Orkest met…’ is bekend! Vanaf nu kan iedereen opnieuw een stem uitbrengen en bepalen met wie het orkest een track opneemt.

De afgelopen maanden kon iedereen op de website www.mo.nl/met meebeslissen over met welke Nederlandse artiest het orkest uiteindelijk een track gaat opnemen. Men kon artiesten aandragen of kiezen voor een artiest die al in de lijst stond. Iedereen mocht dus nomineren of genomineerd worden. En dat werd volop gedaan. De lijst eindige vandaag met maar liefst 650 aangedragen artiesten.

Deze lijst is vandaag teruggebracht naar een top 50. Op 1 augustus om 12.00 eindigt de tweede stemronde. Tot die tijd kun je dus zelf opnieuw stemmen, maar vooral ook anderen oproepen om zijn of haar stem uit te brengen. Zorg er samen voor dat jouw favoriet op de eerste plek eindigt.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Centercom. In september 2016 wonnen wij landelijke buitenreclame voor deze campagne. Centercom verspreidt sinds januari posters door heel Nederland en blijft dit de komende maanden ook doen. Dus spot je een poster? Deel dit dan zeker met ons!