The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO krijgt World Treasury Award

Metropole Orkest is de trotse eerste winnaar van de World Treasury Award. De Award werd dinsdag 9 mei, voorafgaand aan de Metropole Session met Kandace Springs, door Bart van Lier namens het orkest in ontvangst genomen. Metropole Orkest ontvangt de award vanwege de verbindende kracht, het vakmanschap en de tomeloze passie waarmee het orkest zich in blijft zetten.

Jan Geert Vierkant, directeur Metropole Orkest: we zijn bijzonder vereerd door de toekenning van deze Award. We hopen dat dit een inspiratie is voor mensen en bedrijven. Het is prettig om te zien dat de kracht, inzet en toewijding van het gehele orkest op deze manier wordt erkend.

Riks Noorman, directeur World Treasury Center: “We hebben het Metropole Orkest uit 1000 verschillende organisaties en 2000 dossiers die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd gekozen. We hopen hiermee te benadrukken dat Nederland zijn uiterste best doet het Metropole Orkest te behouden en te ondersteunen. Het World Treasury Center neemt het voortouw met de toekenning van deze Award. Wij zetten onze winst in om een mooi maar kwetsbaar instituut mede te behouden en hopen dat vele andere organisaties ons voorbeeld volgen.”