The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Arrangeren voor het MO en Kandace Springs

De leukste Arrangers Workshop is terug! Van 22 oktober t/m 26 oktober biedt het Metropole Orkest jonge arrangeurs de kans om met het MO te werken onder leiding van de veelgeprezen componist en honorair dirigent Vince Mendoza.

De geselecteerde kandidaten zullen van 22 t/m 26 oktober deelnemen aan repetities en masterclasses van Vince Mendoza en het Metropole Orkest. Daarnaast krijgen de acht gelukkigen de kans om een arrangement voor Kandace Springs te schrijven.
De laatste avond van de workshop zal het eindresultaat aan een live publiek in studio 1 van het MCO in Hilversum worden gepresenteerd. Gastsolist Kandace Springs zal hier uiteraard bij aanwezig zijn.

Heb je interesse? Kijk dan snel hier wat de voorwaarden zijn en schrijf je in.