The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concertstream zondag 5 februari

Om media op deze website te kunnen weergeven moet u marketing cookies toestaanZelf instellen

Aanstaande zondag 5 februari bekijkt u in onze Metropole Orkest app, te downloaden voor iOS en Android, de concertstream van Cécile McLorin Salvant. Om 20.15 uur kijkt u naar dit bijzondere concert uit 2016.

Op 3 maart 2016 deelden drie Grammy winnaars het podium in onze thuisbasis in Hilversum: Cécile McLorin Salvant, Vince Mendoza en het Metropole Orkest. Aanstaande zondag krijgt u de kans om deze avond te (her)beleven.

De jonge Amerikaanse jazzvocaliste Cécile McLorin Salvant werd onder meer uitgeroepen tot Best Female Jazz Vocalist door Downbeat, het belangrijkste Amerikaanse jazz magazine. New York Times plaatst haar zelfs in het rijtje van De Grote Drie van de jazzvocalisten – Billie Holiday, Sarah Vaughan en Ella Fitzgerald.

Met het Metropole Orkest put ze uit haar eigen repertoire, speciaal gearrangeerd door Vince Mendoza. Mendoza, die honorair dirigent is van het Metropole Orkest, draagt zelf ook enkele composities bij én dirigeert het concert.

In 2017 kunt u nog vaker thuis (of onderweg) genieten van het Metropole Orkest. We willen iedere maand op een zondagavond een concert streamen via de MO app. Dit kan een livestream zijn maar ook een stream van een concert dat in het verleden is opgenomen. Hou vooral onze social media kanalen in de gaten voor de aankondiging van de volgende streams.