The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

MO neemt op met jouw favoriete artiest

Vanaf vandaag, dinsdag 31 januari, kan heel Nederland deelnemen aan de nieuwe campagne van het Metropole Orkest. ‘Metropole Orkest met…’ is de naam van het initiatief waarbij Nederland de kans krijgt te bepalen met wie het Metropole Orkest de studio induikt. Dat kan een amateur- of (semi)professioneel muzikant zijn: een zanger, rapper, producer of instrumentalist, wellicht zelfs een band. 

Ieder jaar stellen we op Facebook de vraag: ‘Met wie moeten we volgens jou een samenwerking aangaan?’ De respons op deze vraag is altijd enorm groot en erg positief. Daarom wordt de vraag nu breder gesteld, aan heel Nederland. Het blijft nu niet bij een vraag, mensen kunnen ook daadwerkelijk meebeslissen over het eindresultaat.

Op de website www.mo.nl/met mag iedereen meebeslissen over met welke Nederlandse artiest het orkest uiteindelijk een track gaat opnemen. Men kan een eigen artiest aandragen en zoveel mogelijk mensen oproepen om te stemmen of kiezen voor een artiest die al in de lijst staat. Er zijn geen restricties wat betreft stijl, genre of leeftijd. Iedereen mag dus nomineren of genomineerd worden. Voor het orkest is het een prachtige kans te bewijzen dat de musici van het Metropole Orkest álles kunnen spelen.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Centercom. In september 2016 wonnen wij landelijke buitenreclame voor de campagne die wij wilden lanceren. Centercom verspreidt vanaf vandaag campagneposters door heel Nederland. Dus spot je een poster? Deel dit dan zeker met ons! Na afloop zal een track worden opgenomen met de winnende artiest.