The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Suitable kleedt het Metropole Orkest

Foto: Anton van Daal

Vandaag, woensdag 19 oktober, zijn de heren van het Metropole Orkest bij het openingsconcert van het Amsterdam Dance Event voor het eerst te bewonderen in een nieuw stijlvol driedelig pak.

“Na het organiseren van een eerste passessie kwamen wij er al snel achter dat het aanmeten van een musici pak een geheel andere tak van sport is.“ aldus Raoul van Dun, directeur Suitable herenkleding. Speciaal voor het Metropole orkest ontwikkelde Suitable exclusief een nieuwe lijn pakken, de Piga. Pakken van Europese makelij gefabriceerd met stoffen van het Italiaanse modehuis Marlane. Het betreft een stijlvol driedelig zwart pak met kwalitatief hoogwaardige overhemden, elegante lakschoenen en een subtiele grijs- zwarte das. Dit alles laat het Metropole orkest uitstekend tot zijn recht komen op de bühne.

Om de heren van het Metropole Orkest in het nieuw te steken is Suitable bijzonder genereus geweest. En niet alleen voor het Orkest; binnenkort kunnen ook de vrienden van het Metropole Orkest een kortingscode verwachten om te besteden in de Suitable webshop.