The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
17 Grammy Nominaties

Theatertour MO volgens Kaandorp van start

vrijdag 25 maart 2016

Op Tweede Paasdag gaat de theatertournee ‘Metropole volgens Kaandorp’ dan eindelijk van start met de eerste try-out in ’t Spant in Bussum.

Wat gebeurt er als een veelzijdig orkest als het Metropole Orkest samenwerkt met een beroeps-chaoot als Brigitte Kaandorp? Loopt het volkomen in de soep of weten de charmante dirigent Jules Buckley en muziekspektakel-regisseur Jos Thie alles toch nog in goede banen te leiden? Komen we überhaupt aan spelen toe?

Graag presenteert Brigitte u het orkest zoals u het nog niet kent. Zij vertelt u alles wat u nooit eerder hoorde, haalt onvermoede talenten uit het orkest naar boven en licht u in over alle roddels en intriges. Ondertussen maakt zij een reis door het rijke en gevarieerde repertoire van het Metropole Orkest.

Een overzicht van alle speelsteden en beschikbaarheid van kaarten vindt u op www.mo.nl/kaandorp.