The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Theatertour MO volgens Kaandorp van start

Op Tweede Paasdag gaat de theatertournee ‘Metropole volgens Kaandorp’ dan eindelijk van start met de eerste try-out in ’t Spant in Bussum.

Wat gebeurt er als een veelzijdig orkest als het Metropole Orkest samenwerkt met een beroeps-chaoot als Brigitte Kaandorp? Loopt het volkomen in de soep of weten de charmante dirigent Jules Buckley en muziekspektakel-regisseur Jos Thie alles toch nog in goede banen te leiden? Komen we überhaupt aan spelen toe?

Graag presenteert Brigitte u het orkest zoals u het nog niet kent. Zij vertelt u alles wat u nooit eerder hoorde, haalt onvermoede talenten uit het orkest naar boven en licht u in over alle roddels en intriges. Ondertussen maakt zij een reis door het rijke en gevarieerde repertoire van het Metropole Orkest.

Een overzicht van alle speelsteden en beschikbaarheid van kaarten vindt u op www.mo.nl/kaandorp.