The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Gouden Film Holland – Natuur in de Delta

De honderdduizendste bezoeker heeft zich onlangs gemeld in de bioscoop, wat betekent dat Holland – Natuur in de Delta officieel een Gouden Film is! In 100 dagen tijd hebben 100.000 bezoekers de film bewonderd. Om dit te vieren werden producenten Ton Okkerse en Ignas van Schaick namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds verrast met het Gouden Film bord. Holland – Natuur in de Delta is de tweede film die dit jaar de Gouden Film status bereikt.

Na het succes van regisseur Mark Verkerk met De Nieuwe Wildernis en nu ook met Holland – Natuur in de Delta gaat EMS FILMS aan de slag met de volgende uitdaging: De Wilde Stad. De film gaat een beeld schetsen van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief; dat van de onopgemerkte inwoners: de wilde dieren en planten. De mens en de stad vormen het decor voor een film die de dynamiek, snelheid, de kracht en de schoonheid van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien vanuit een verrassende vertelling. De film gaat in mei 2017 in première.

Holland – Natuur in de Delta is de komende periode nog in de bioscoop te zien. Klik hier voor locaties en tijden.