The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest op tv tijdens de feestdagen

Als altijd is het Metropole Orkest rond de feestdagen weer meermaals op televisie. Hieronder vindt u een volledige lijst van uitzendingen en herhalingen.

MAX Proms
Een feestelijk programma met grote internationale artiesten als Tavares, The Three Degrees, The New London Chorale, Tony Hadley en Barry White Experience.
deel 1: woensdag 23 december 17:35 uur op NPO 2 (herhaling: 1 januari 07:55 uur op NPO 2)
deel 2: maandag 28 december 18.10 uur op NPO 2

Knoop Gala
Paul de Leeuw presenteert de vijfde editie van het Knoop Gala, waar mensen met een verstandelijke beperking optreden met hun favoriete artiest en het Metropole Orkest. Het Knoop Gala wordt georganiseerd door het Fonds verstandelijk gehandicapten onder het mom: Laat ze stralen!
woensdag 23 december 21:30 uur op NPO 1
herhaling: zaterdag 26 december 11:45 uur op NPO 1

Uit Liefde
Muzikale ontmoeting met theoloog en dichter Huub Oosterhuis en zijn zoon Tjeerd, componist en producer. Tjeerd zette een aantal favoriete liedteksten van zijn vader op muziek. Het resultaat is een album met 12 songs waarin de spirituele wereld van Huub en de wereld van de lichte muziek van Tjeerd elkaar ontmoeten.
zaterdag 26 december 19.06 uur op NPO 2
herhaling: zondag 3 januari 11.30 uur op NPO 2

Zapp Music Challenge
In Zapp Music Challenge krijgen muzikale kinderen de uitdaging van hun leven. Johannes krijgt de kans het Metropole Orkest te dirigeren.
donderdag 31 december 17:20 uur op NPO 3

foto MAX Proms ┬ę Bart van der Putten