The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Knoop Gala 2015

Op 23 december werd de vijfde editie van het Knoop Gala uitgezonden. Nu te bekijken op Uitzending Gemist.

Mensen met een verstandelijke beperking treden samen met hun favoriete artiest en het Metropole Orkest (olv Jules Buckley) op in Koninklijk Theater Carré. Als elk jaar is het Knoop Gala een absoluut hoogtepunt voor het orkest. Het is een bijzonder concert waar plaats is voor kippenvel en ontroering, maar ook voor een hartverwarmende bulderlach. Leer de 8 artiesten met een beperking kennen op de website van het Knoop Gala. Paul de Leeuw presenteert deze bijzondere avond en in de ‘green room’ is NTR-presentatrice Dieuwertje Blok paraat voor interviews achter de schermen.

Wij kunnen iedere dag doen wat we het liefste doen namelijk muziek maken dat mensen ontroerd en wij vinden dat iedereen deze kans moet krijgen. Ook mensen met een verstandelijke beperking. Daarom is het zo belangrijk dat Fonds verstandelijk gehandicapten bestaat. Zij laten mensen met een verstandelijke beperking stralen. Of dat nou op het podium is of op het sportveld in het G-team. Op een dagbesteding waar ze hun talenten kunnen ontplooien of op een plek waar ze wonen en zich thuis voelen. Deze mensen verdienen het om mee te doen in onze samenleving. Ga naar www.knoopgala.nl om te zien hoe jij kan bijdragen.