The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Concert Sinatra 100 op NPO Radio 5

NPO Radio 5 staat de hele week in het teken van Frank Sinatra. Zaterdag 12 december wordt de 100ste geboortedag van de legende gevierd met een bijzondere radiodocumentaire én de registratie van het concert dat wij op vrijdagavond 11 december in Ede spelen.

I Did It My Way
Op 12 december van 16.00 tot 17.00 uur zendt NPO Radio 5 de bijzondere radiodocumentaire I did it my way uit. Presentatrice Jeanne Kooijmans neemt de luisteraars mee in het door Peter van Bruggen geregisseerde fascinerende levensverhaal van Frank Sinatra.

A Man And His Music
Van 17.00 tot 18.00 uur kunnen luisteraars genieten van een registratie van het feestelijke theaterconcert Sinatra 100: A Man And His Music. Het Metropole Orkest, onder leiding van Jörg Achim Keller, speelt samen met onder andere Jon van Eerd, Matt Dusk, Tania Kross en Ruben Hein vele klassiekers van hét icoon van de twintigste eeuw.

All Or Nothing At All
Ook op televisie is er aandacht voor Frank Sinatra. In Het Uur van de Wolf is zaterdag 12 december om 23.30 uur op NPO 2 de documentaire Sinatra: All or Nothing at All (NTR) te zien.

Nog even alles op een rijtje, zaterdag 12 december:
16:00 – 17:00 NPO Radio 5 radiodocumentaire I Did It My Way
17:00 – 18:00 NPO Radio 5 Registratie concert Sinatra 100: A Man And His Music
23:30 NPO 2 Documentaire Sinatra: All or Nothing at All