The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Cadeautips decemberdagen

De feestdagen komen eraan en wat is er nu leuker dan mooie muziek aan uw dierbaren te geven. Of te ontvangen natuurlijk! We helpen u graag met wat tips:

– Vanaf 18 december is de film Holland – Natuur in de Delta verkrijgbaar als Dvd, Blu-ray, Dvd+Cd en Blu-ray+Cd. De film brengt een ode aan de rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. De prachtige muziek is geschreven door Bob Zimmerman en uitgevoerd door…het Metropole Orkest.

– Een avondje uit! Bijvoorbeeld naar een van de verrassende concerten die we geven met Reinier Baas en Ben van Gelder op 15 januari in Rotterdam of 16 januari in Amsterdam. Of naar MOA-Ments, de presentatie van de 6e editie van de Metropole Orkest Academy in het MCO in Hilversum op 9 januari. Iets later in het jaar touren we door het land samen met Brigitte Kaandorp in de theatershow ‘Metropole volgens Kaandorp’. Ongetwijfeld komen we ook in een theater bij u in de buurt. Voor meer informatie over onze concerten kunt u kijken in onze agenda.

– In onze webshop zijn zowel de jubileumboeken als diverse cd’s en dvd’s te bestellen. Neem snel een kijkje in de shop!