The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Tweede show Disney in Concert

Wegens groot succes vindt op 25 oktober een tweede show plaats van Disney in Concert! Het familie spektakel vindt in de herfstvakantie plaats in Ziggo Dome in Amsterdam. ‘De kaartverkoop gaat boven alle verwachtingen,’ laat producent Erwin van Lambaart weten. ‘Om die reden hebben we een tweede show om twaalf uur ’s middags toegevoegd.’ De kaartverkoop is van start gegaan via www.disneyinconcert.nl.

Tijdens dit schitterende evenement treden we op met sterren als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij, The Voice-winnares Leona Philippo, Jamai en enkele special guests. In een spectaculair groots decor, met een indrukwekkend groot projectiescherm en fantastische lichtshow en speciale effecten, spelen we vele grote hits uit wereldberoemde Disney films zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van deze familie-hit van het jaar voor zijn rekening nemen.

Er zijn bovendien speciale meezing medleys aan het programma toegevoegd. Zowel volwassenen als kinderen zullen worden meegevoerd in de sprookjeswereld die Disney heet. Beleef het avontuur, samen met alle Disneyfiguren en droom door de magische muziek even weg uit de realiteit.