The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Linda Dumessie overleden

Op 23 september bereikte ons het vreselijke bericht dat oud MO-lid Linda Dumessie is overleden. Ze heeft zich 25 jaar met enthousiasme ingezet voor het orkest. Ook is haar vioolspel te horen op menig cd van diverse artiesten.
Linda was een markante persoonlijkheid, die op geheel eigen wijze haar ideeën opperde binnen de vioolsectie. Zonder enige gêne zag ze ook altijd kans de aandacht van diverse artiesten te trekken waardoor er in de meeste gevallen erg komische dialogen ontstonden, want humor bezat Linda in de meest pure, Haagse vorm.
Toen het MO verzelfstandigde heeft ze besloten om het orkest te verlaten om nog een carrière-switch te maken. Helaas is daar veel te vroeg een einde aan gekomen.
We zullen haar herinneren als een bekwame, ervaren violiste met hart voor de lichte muziek.