The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Mee naar Bremen?

Als u nu Vriend wordt maakt u kans op 2 kaarten voor ons concert met Ibrahim Maalouf, Joshua Redman en Lalah Hathaway op het Musikfest in Bremen! Wij zorgen voor de reis en overnachting. Onze Vrienden ontvangen vele extra’s zoals het kwartaalblad MOre:, korting op concertkaarten en ze worden uitgenodigd voor repetitiebezoeken. Door uw support kan het Metropole Orkest kwalitatieve lichte muziek toegankelijk houden voor iedereen, op internationaal topniveau blijven opereren en een grote rol blijven vervullen in educatie en talentontwikkeling. Deze actie loopt tot maandag 7 september, we geven 2 reizen voor 2 personen weg, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Onze huidige Vrienden loten uiteraard ook mee voor de reis.