The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Een onvergetelijk kinderfeestje!

Op zoek naar een originele invulling voor een kinderfeestje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Een workshop van anderhalf uur voor maximaal 8 kinderen (met een instrumentgroep naar keuze) is één van de tegenprestaties van onze crowdfundingcampagne. Tot en met 6 augustus kunt u ons helpen om vier prachtige jubileumboeken van het Metropole Orkest te financieren. Wanneer u €350 of meer doneert via Voordekunst.nl helpt u onze crowdfunding én geeft een orkestlid van het Metropole Orkest 8 kinderen een onvergetelijk feestje in onze studio!

Omdat elk kind een instrument nodig heeft tijdens de workshop, raden we aan om te kiezen voor een percussie workshop. Wij hebben genoeg percussie-instrumenten in onze studio waar de kinderen muziek op kunnen maken.

De boeken
Dit jaar is het honderd jaar geleden dat oprichter Dolf van der Linden werd geboren. Op zijn verjaardag, 22 juni, is de allereerste biografie over het leven en werk van deze belangrijke, maar onderschatte, figuur in de Nederlandse muziekgeschiedenis gepresenteerd. Om het verhaal over het MO compleet te maken maken zijn nog 3 boeken in voorbereiding. Het tweede boek is een biografie van innovator Rogier van Otterloo, de opvolger van Van der Linden. Het derde boek geeft een inkijk in de eerste 60 jaar van het bestaan van het orkest. Het vierde boek vertelt het verhaal van de afgelopen 10 jaar. Een roerige tijd, beschreven aan de hand van gesprekken met orkestleden en de mensen die achter de schermen werken.

Uiteraard zijn er ook bijzondere tegenprestaties voor een ieder die een ander bedrag (vanaf €20) bijdraagt. Ga naar Voordekunst.nl/mo voor meer informatie.