The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Altijd al eens willen opnemen met het Metropole Orkest?

Heb jij altijd al eens een nummer willen opnemen met het Metropole Orkest? Dat kan nu! ‘Opnemen met het Metropole Orkest’ is één van de tegenprestaties van de crowdfundingcampagne voor onze jubileumboeken.

Wie op Voordekunst.nl een bijdrage van €1945 of meer doet aan het boekenproject mag voor haar/zijn privé-archief een professionele opname maken. Samen met een van onze producers kies je een bestaand arrangement uit het recente verleden om te spelen of zingen met het orkest.

Jaap Hoogenhout, een Vriend van het orkest en fanatiek amateurzanger, zag zijn kans schoon en is de eerste donateur die straks met het orkest gaat opnemen. “Mijn leven lang (mijn hele vriendenkring weet dit al jaren) heb ik de wens geuit één keer voor dit unieke orkest te staan, daarna mag ik gaan hemelen! Op basis van mijn muziekvoorkeuren heb ik een repertoire-voorstel gekregen en uiteindelijk hebben we gekozen voor ‘The Lady is a Tramp’. Een swingend arrangement van een echte klassieker!” Over het boekenproject zegt hij: “Als Vriend van het orkest was mijn eerste gedachte dat ik die boekenset gewoon moest hebben, maar toen ik las dat ik als 75-jarige mijn jeugddroom waar kon maken én tegelijkertijd het orkest kon helpen heb ik meteen actie ondernomen!”

Uiteraard zijn er ook bijzondere tegenprestaties voor een ieder die een ander bedrag (vanaf €20) bijdraagt. Ga naar Voordekunst.nl/MO voor meer informatie.