The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Stemmen op de AFAS Awards

Het MO is genomineerd voor de AFAS Awards 2015. AFAS biedt softwarepakketten aan voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt en het Metropole Orkest is een tevreden gebruiker van AFAS Profit. We zijn genomineerd in de categorie ERP (Enterprise Resource Planning) en u kunt ons helpen om deze prestigieuze prijs te winnen!

Van 7 tot 29 mei 2015 is het voor iedereen mogelijk op ons te stemmen via Twitter. Stemmen kan door gebruik te maken van een unieke hashtag-combinatie. Voor het Metropole Orkest geldt de combinatie: #AFASawards en #MetropoleOrkest. U kunt ook eenvoudig stemmen door op deze link te klikken.
Per Twitter account wordt er maar één stem geteld. Retweeten mag, maar retweets worden niet als stem meegeteld.

Op 3 juni vindt de finale plaats in het Da Vinci Theater van AFAS Software in Leusden. Wij hopen natuurlijk dat we de prijs daar in ontvangst mogen nemen!

In onderstaande video legt directeur Marc Altink uit waarom wij deze prijs moeten winnen: