The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

‘Sinatra 100: A Man And His Music’ in de verkoop

Ter ere van de honderdste geboortedag van Frank Sinatra, oftewel The Voice, brengen wij samen met diverse solisten een ode aan hem door middel van een speciaal theaterconcert. Tijdens de vier concerten geven artiesten als Tania Kross, Hadewych Minis, Felix Maginn (Moke) en Ruben Hein acte de présence.

Frank Sinatra groeide tijdens zijn leven uit tot de beste populaire zanger, was toentertijd de meest gefotografeerde persoon ter wereld en velen beschouwen hem nog steeds als het icoon van de twintigste eeuw. Frank was niet alleen zanger, maar ook een veelzijdig performer, acteur, stand-up comedian, danser, platenbaas en filmproducer. Hij sloot zijn platencarrière af met twee albums waarop hij als eerste zanger van zijn generatie in duet ging met de belangrijke popsterren uit de negentiger jaren, voordat hij in 1998 overleed.

De theaterconcerten vinden plaats in Schouwburg Orpheus Apeldoorn (10 december), CineMec Ede (11 december), Rai Theater Amsterdam (12 december) en op 13 december in De Maaspoort Venlo. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan!