The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Op tournee met Brigitte Kaandorp

In 2016 staat er een heuse theatertournee gepland met niemand minder dan Brigitte Kaandorp! In totaal geven we 18 shows (inclusief 2 try-outs) door het hele land. Tijdens de voorstelling ‘Metropole volgens Kaandorp’ presenteert Brigitte Kaandorp u het orkest zoals u het nog niet kent. Zij vertelt u alles wat u nooit eerder hoorde, haalt onvermoede talenten uit het orkest naar boven en licht u in over alle roddels en intriges. Ondertussen maakt zij een reis door het rijke en gevarieerde repertoire van het Metropole Orkest. Dit alles onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley, die beroeps-chaoot Kaandorp in het gareel probeert te houden.

Voor meer informatie over deze tournee kunt u terecht in onze agenda. De komende tijd zullen de theaters hun programma’s voor seizoen 2015-2016 bekendmaken. Wij zullen de verkooplinks ook zo snel mogelijk in onze agenda publiceren.