The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 3 Grammy Awards
17 Grammy Nominaties

Op tournee met Brigitte Kaandorp

zaterdag 2 mei 2015

In 2016 staat er een heuse theatertournee gepland met niemand minder dan Brigitte Kaandorp! In totaal geven we 18 shows (inclusief 2 try-outs) door het hele land. Tijdens de voorstelling ‘Metropole volgens Kaandorp’ presenteert Brigitte Kaandorp u het orkest zoals u het nog niet kent. Zij vertelt u alles wat u nooit eerder hoorde, haalt onvermoede talenten uit het orkest naar boven en licht u in over alle roddels en intriges. Ondertussen maakt zij een reis door het rijke en gevarieerde repertoire van het Metropole Orkest. Dit alles onder leiding van chef-dirigent Jules Buckley, die beroeps-chaoot Kaandorp in het gareel probeert te houden.

Voor meer informatie over deze tournee kunt u terecht in onze agenda. De komende tijd zullen de theaters hun programma’s voor seizoen 2015-2016 bekendmaken. Wij zullen de verkooplinks ook zo snel mogelijk in onze agenda publiceren.