The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Junior arranger vanavond in het Jeugdjournaal

Vandaag hadden we bezoek van 4 van onze Junior Arrangers, wat een talenten! Ze zijn pas 12 t/m 15 jaar jong en mochten hun zelfgeschreven én gearrangeerde nummers door het orkest op laten nemen. Het Jeugdjournaal was erbij en het item is hier terug te kijken vanaf 6 minuut 55.

Behalve Jeroen Opdebeek (12 jaar) die gevolgd werd door het Jeugdjournaal, waren er nog 3 Junior Arrangers te gast. Namelijk Eline Berends (net 14 jaar), zij heeft haar stuk “That’s me” genoemd omdat het muziek is die heel erg bij haar past. Arjan Linker (15 jaar) heeft al een heleboel ervaring en zijn stuk heet “Hadrian’s Wall”, naar de bekende muur in Engeland. De folklore van Noord-Engeland klinkt door in het stuk en hij kan zelf ook nog eens heel goed trombone spelen.
De laatste Junior Arranger is Marlies de Lange (13 jaar), zij zingt en speelt harp. Haar stuk heet dan ook heel toepasselijk “Harp Dance”, met een solo-rol voor de harp.