The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Afsluiting tournee Brigitte Kaandorp in Carré

In maart, april en mei 2016 touren we door het land met maar liefst 18 voorstellingen van ‘Metropole volgens Kaandorp’. Inmiddels is ook de openbare kaartverkoop gestart voor de afsluitende matineevoorstelling in het prachtige Koninklijk Theater Carré op 1 mei 2016!
Tijdens deze voorstelling presenteert Brigitte Kaandorp u het Metropole Orkest zoals u het nog niet kent. Er wordt een reis door het rijke en gevarieerde MO repertoire gemaakt en ondertussen vertelt la Kaandorp u alles wat u nooit eerder hoorde. Ze haalt onvermoede talenten uit het orkest naar boven en licht u in over alle roddels en intriges.

Kortom, het wordt genieten!
Alle voorstellingen (inclusief link naar de kaartverkoop) staan nu in onze agenda. We komen vast ook in een theater bij u in de buurt!