The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Platina in Polen!

Platina in Polen? Ja echt! Met de populaire Poolse zanger Andrzej Piaseczny, ook wel Piasek genoemd. Afgelopen najaar namen we het album ‘Kalejdoskop’ (oftewel caleidoscoop) met hem op in onze studio in Hilversum en vandaag, 24 maart, komt het album uit. In de voorverkoop is het album al 30.000 keer besteld wat betekent dat het album bij release al platina is!

Piasek heeft voor deze gelegenheid gekozen voor een mix van bestaande en nieuwe nummers, waarvan de bestaande nummers door jonge arrangeur Robert Lewandowski in een nieuw jasje zijn gestoken. Zo is een aantal van zijn eigen nummers te horen alsmede nummers van andere bekende Poolse artiesten zoals zangeressen Kayah en Edyta Bartosiewicz, Robert Gawlinski (zanger en gitarist van Poolse rockband Wilki) en rockband Myslovitz. Het album is net zo kleurrijk en intrigerend geworden als de beelden in een caleidoscoop, wat direct de albumtitel verklaart.

Het album is ook verkrijgbaar als special edition. In dat geval staat er een extra nummer op het album én is een DVD toegevoegd met exclusief materiaal van het opnameproces.

‘Kalejdoskop’ is vanaf nu verkrijgbaar op iTunes.

De video van de eerste single ‘Kalejdoskop Szczescia’ is hieronder te bekijken!