The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

4000 scholieren tijdens Magische Muziek Fabriek

Afgelopen dagen was het zover, we mochten aan het werk in de leukste en muzikaalste fabriek van Nederland: De Magische Muziek Fabriek. Op zondag speelden we tijdens een uitverkochte familievoorstelling en op maandag en dinsdag kwamen in totaal 4000 kinderen van verschillende basisscholen op bezoek. Op dinsdag 24 maart keken ook duizenden kinderen in het hele land mee naar een registratie van de voorstelling. Tijdens deze uitzending kon iedereen via Twitter vragen stellen en werden de vragen live beantwoord door het speciale Metropole Twitter Team.

De Dutch Don’t Dance Division, Percossa en het Metropole Orkest maken iets in elkaar los: een swingend gevoel voor ritme en meeslepende muziek waarbij je moeilijk stil kunt blijven zitten. De artiesten van Percossa zijn dol op avontuur en maken van elk voorwerp een slagwerkinstrument. Ze zien en horen overal muziek in. Gevoel voor ritme zit hen in het bloed, net als gevoel voor dans, theater en acrobatiek. Wij, het Metropole Orkest, voegen er de mooiste muziek aan toe en de dames en heren van De Dutch Don’t Dance Division laten de prachtigste dansen zien.

Dit spectaculaire en ritmische programma is hieronder in twee delen terug te kijken. Leuk voor jong en oud!