The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Recensies Karmaflow in Concert

Zondag 18 januari was het zover: de wereldpremière van de interactieve rockopera Karmaflow in Concert! Sinds deze dag is ook de game ‘Karmaflow’ verkrijgbaar. De concerten (19 januari vond een tweede concert plaats) zijn voortgevloeid uit de game en absoluut uniek te noemen, de game kwam letterlijk tot leven op het podium.

Tijdens de concerten ontving het publiek via de Karmaflow app een korte introductie van de volgende scene en kon men bij een aantal scenes meebeslissen over het verloop ervan. Ook de toegestroomde media was enthousiast over de game en concerten, zie de recensies hieronder!

FOK!, door PoeHao: “De voorstelling was adembenemend.”

Brabants Dagblad: “Eyecatchers waren het beroemde Metropole Orkest, de metalband onder aanvoering van drummer/componist Ivo van Dijk en met name de solisten.”

XBoxWorld, door Peter Paardekooper: “Het Metropole Orkest, ondersteund door een vierpersoons metalband zorgde voor de muziek. Het geluid klonk perfect en het orkest en de band waren prima op elkaar afgestemd.”

Metal & Highheels, door Kiki: “There are just not enough words in the English language to describe how incredibly awesome this evening in the Netherlands was.”

Tempelores, door Sabine van Gameren: “Besides the Karmaflow band the music is performed by the Metropole Orkest who gave the whole show an extra dimension.”