The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Overleden: Onno Krijn (1957-2015)

Op 20 januari 2015 is, veel te vroeg, ONNO KRIJN overleden.
We verliezen in Onno een bijzonder musicus en een fijn mens, integer en wars van valse sentimenten. Onno schreef voor het Metropole Orkest talloze arrangementen voor Nederlandse en buitenlandse artiesten, vaak met een multiculturele kleur. We herinneren het prachtige multiculturele bevrijdingsconcert op de Amstel (1998), Onno’s grote aandeel in de Paradisoconcerten (With a little help from my friends, Paradisolife), de Uitmarktconcerten, de Gala’s van het Nederlandse Lied, de Kaseko-concerten, Een Nieuwe Jas, Kindervrienden (Samba Salad), Gebak van Krul, en de intense samenwerking met Onno en zijn levensgezellin Leoni Jansen onlangs bij het geweldige Masterpeace in Concert. Mogen vele arrangementen en opnamen de herinnering aan Onno warm houden!