The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Live-stream on Metropole App

Op donderdag 8 januari beginnen we het jaar in stijl met de eerste twee van in totaal drie nieuwjaarsconcerten.
Voor de thuisblijvers is het avondconcert, mede mogelijk gemaakt door Gooi & Eemlander en de Gemeente Hilversum, geheel live te volgen via de gloednieuwe officiële Metropole Orkest App voor telefoons en tablets (iOS & Android). Vanaf 20.00 uur starten we de live-stream en kunt u meegenieten van prachtige, sfeervolle liedjes uit het repertoire van o.a. Dean Martin, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Peggy Lee & Chet Baker.

Met de MO App kunt u echter nog meer dan alleen de live-stream bekijken. U heeft snelle toegang tot nieuws, de concertagenda en (exclusieve) muziekcontent. Zoek in de App Store of Google Play Store naar Metropole Orkest of kijk hier voor meer informatie. Bent u niet in het bezit van een smartphone of tablet, dan kunt u de live-stream ook bekijken via onze website: www.mo.nl/live.

Er zijn nog kaarten voor het derde nieuwjaarsconcert in de Nieuwe Luxor in Rotterdam. Op vrijdag 9 januari spelen we daar een uitgebreide versie van het programma dat u aanstaande donderdag via de live-stream kan bekijken! Voor ticketinformatie kijkt u in onze agenda.