The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Uitzending documentaire over opnames Abbey Road Studios

Neem een kijkje achter de schermen bij de opnames van het Metropole Orkest & Laura Mvula in de legendarische Abbey Road Studios! Afgelopen maart namen we samen met Laura Mvula het album ‘Laura Mvula with Metropole Orkest’ op in Londen. Intussen is het album uit en hebben het samen live ten gehore gebracht tijdens de Late Night Proms en staan we op 28 november aanstaande in Paradiso. Hoe deze bijzondere samenwerking verliep en hoe het opnameproces in zijn werk ging, dat kun je zien in deze documentaire.

De documentaire is op de volgende momenten te zien op Cultura:
Zaterdag 15 november 20:30 uur
Zondag 16 november 13:35, 23:30 uur
Maandag 17 november 13:30 uur

NPO Cultura is hét digitale themakanaal van de Publieke Omroep voor verdieping in kunst en cultuur. NPO Cultura is ook 24 uur per dag te bekijken via cultura.nl of op de volgende digitale kanalen: UPC – kanaal 317 | Ziggo – kanaal 222 | KPN – kanaal 170 | DELTA – kanaal 40 | Caiway – kanaal 44 | Kabel Noord – kanaal 57.