The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Terugblik: Junior Arrangers Session

Tijdens de Arrangers Workshop eind mei van dit jaar werden 5 jonge arrangeurs (15-17 jaar) uitgenodigd om hun eigen, voor de gelegenheid geschreven, arrangement te laten spelen en opnemen door het Metropole Orkest. Simo van de Vosse, Charlotte Baart, Michiel Augustijn, Pepijn Streng en Tom Luttikholt hoorden op vrijdagmiddag 30 mei hun arrangementen (van stukken die ze ook nog zelf schreven) voor het eerst ‘buiten de computer’. Een indrukwekkende ervaring. Simo had ook nog het geluk dat zijn stuk een dag later door het orkest werd gespeeld in een uitverkocht TivoliVredenburg.
Bekijk hieronder een impressiefilmpje van de Junior Arrangers Session!
In het voorjaar van 2015 zal er tijdens de Arrangers Workshop weer een Junior Arrangers Session zijn. Arrangeurs vanaf 12 jaar worden uitgenodigd zich op te geven door een mail te sturen naar educatie@mo.nl