The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

NSJ 2014: 3x Metropole Orkest

Komende editie van het North Sea Jazz festival belooft weer spetterend te worden, we gaan proberen vorig jaar te overtreffen!

Op vrijdag spelen de Metropole Strings met het Joshua Redman Quartet olv Jules Buckley. Ook zal op deze dag het concert herhaald worden wat eerder dit seizoen gespeeld wordt: Robert Glasper Experiment en het MO olv Vince Mendoza. Op zaterdag kunt u luisteren naar de Big Band van het MO, olv Jules Buckley met het programma van Quincy Jones: “This is how I feel about jazz”.

Andere onlangs toegevoegde namen voor het festival zijn: Robin Thicke, Mehliana featuring Brad Mehldau & Mark Guiliana, Kenny Garret Quartet, Dirty Loops, John Scofield, Buika, Allen Stone en Paloma Faith.

Kaarten voor het 3-daagse festival vindt u hier.