The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Exclusief crowdfunding-event Snarky Puppy & MO

We zijn hard bezig om nieuwe initiatieven op te zetten die muzikaal gezien tot de top horen en ook nog eens op andere vlakken spraakmakend zijn. Zie hier de aankondiging van de spectaculaire opnames met Snarky Puppy op 19 en 20 april.

Snarky Puppy was jarenlang het best bewaarde geheim van de New Yorkse underground jazz. Maar na hun album ‘Ground up’ (2012) en het Grammy winnende ‘Family Dinner vol. 1’ (2013) ging de hele wereld plat. De band om bassist en bandleider Michael League heen bestaat uit leden die meespeelden met o.a. Prince, Justin Timberlake en Marcus Miller. Snarky Puppy experimenteert met veel stijlen, waarbij rauwe funk, soul, progressieve rock en jazz tot de vaste ingrediënten behoren. Toch blijft Snarky Puppy altijd toegankelijk en prikkelend. Een combinatie van kwaliteiten die Nederland afgelopen twee jaar -uit het niets- op z’n kop zette. Dit in combinatie dit met het geluid van de tweevoudige Grammy winnaar, het Metropole Orkest, belooft een once-in-a-lifetime experience te worden!

Op 19 en 20 april organiseren Snarky Puppy en het Metropole Orkest samen een exclusief evenement, dat volledig opgenomen wordt en later op CD & DVD zal verschijnen. Als één van de maximaal 100 mensen per sessie zit je tussen de musici in en maak je onderdeel uit van deze bijzondere live-registratie. Voor en na de opnames is er een doorlopende meet & greet en jamsessie. Je kunt dus gewoon borrelen en praten met de muzikanten. Dat gaat ongetwijfeld voor een uitzonderlijke sfeer zorgen.
Bijzonder is dat de opbrengst van jouw ticket (à 100 euro), deze opname mogelijk maakt. Als dank hiervoor ontvang je als persoonlijke sponsor het gesigneerde en genummerde eindproduct van de opnames en word je de hele avond in de watten gelegd. Deze once-in-a-lifetime-experience wil je niet missen. Bestel dus snel je ticket via www.mo.nl/snarkypuppy.