The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Junior Arrangers Session

Naast de jaarlijkse Metropole Orkest International Arrangers Workshop organiseren we dit jaar voor het eerst de Junior Arrangers Session voor talenten tussen de 13 en 18 jaar.

De “juniors” schrijven muziek voor het volledige Metropole Orkest, variërend van één minuut voor de jongsten tot maximaal twee minuten voor de iets ouderen. Op 1 maart a.s. selecteren we maximaal 8 deelnemers op basis van muzikale ervaring en de reden van opgave. De gekozen deelnemers krijgen op zaterdag 8 maart (van 10.00 tot 13.00 uur) een introductie en instructie over arrangeren voor het Metropole Orkest in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Onder begeleiding schrijven de “junior arrangers” muziek die op vrijdag 30 mei door het orkest onder leiding van honorair-dirigent Vince Mendoza gespeeld zal worden.

Klik hier voor meer informatie.
Inschrijven kan door vóór 1 maart te mailen naar educatie@mo.nl. Vermeld je naam, leeftijd, instrument, ervaring met muziek schrijven en waarom je mee wilt doen.

juniorarrangerssession2