The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Zaterdag live op tv: Koninkrijksconcert

Zaterdag kunt u vanaf 20.30 uur live op Nederland 1 het Koninkrijksconcert volgen. Een feestelijk gala in het kader van de viering van 200 jaar Koninkrijk die dit weekend wordt afgetrapt. Tijdens het concert zullen meerdere bekende artiesten en talenten, begeleid door het Metropole Orkest (onder leiding van de nieuwe chef-dirigent Jules Buckley), een overzicht bieden van hoogtepunten uit het culturele en amusementsaanbod uit Nederland en de Caribische delen van het Koninkrijk.

Te zien zullen zijn: Jeroen van der Boom, Paul van Vliet, de Ashton Brothers, André Kuipers, Brigitte Kaandorp, Racoon, Noa Wildschut (viool), Datapanik, Izaline Calister, Levi Silvanie, Percossa, Introdans en de leerlingen van de dans-balletacademie Lucia Marthas.

Via BVN is het Koninkrijksconcert ook in de Caribische delen van het Koninkrijk te zien.