The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Orkestrale versie van hit Armin van Buuren

Samen met John Ewbank hebben we van de hit ‘This Is What It Feels Like’ een orkestrale remix gemaakt. Op 7 november ging de track in première op Radio 538 bij ‘Evers Staat Op’. De track is vanaf vandaag verkrijgbaar op iTunes als onderdeel van Armin’s nieuwe album ‘Intense – The More Intense Edition’. Het volledige album verschijnt op vrijdag 15 november, de dag waarop ook het evenement ‘Armin Only: Intense’ plaatsvindt in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De originele versie van ‘This Is What It Feels Like’ is na Robin Thicke’s ‘Blurred Lines’ de grootste hit van de afgelopen zomer. De track kwam tot nummer 2 in de hitlijsten en staat na 30 weken nog altijd hoog genoteerd. De videoclip heeft op YouTube inmiddels meer dan 26 miljoen views. De nieuwe versie, die ‘John Ewbank Classical Remix’ als subtitel meekreeg, is een uniek samenwerkingsverband tussen 3 grootheden uit de Nederlandse entertainmentindustrie: John Ewbank, het Metropole Orkest en uiteraard dj van Buuren zelf. Trevor Guthrie tekende ook dit keer voor de vocalen.

‘Intense (The More Intense Edition)’ is een deluxe uitvoering van Armin van Buuren’s nummer 1 album ‘Intense’ dat in mei verscheen. Het bevat naast de klassieke versie van ‘This Is What It Feels Like’ nog 2 exclusive nieuwe Armin van Buuren tracks, alsmede een dozijn nieuwe remixen. Het album is vanaf vrijdag 15 november officieel verkrijgbaar, maar kan nu al vooruitbesteld worden op iTunes. Op 15 en 16 november vinden in de Ziggo Dome in Amsterdam de eerste 2 concerten van een nieuwe ‘Armin Only: Intense’ wereldtour plaats. Kaarten voor beide dagen waren in no-time uitverkocht.