The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Metropole Orkest voor de Filipijnen

Het Metropole Orkest levert vandaag een bijdrage aan de Nationale Actiedag Filipijnen Giro555  van de Samenwerkende Hulporganisaties.

De staf en musici van het orkest zijn, net als u, geraakt door de beelden en het nieuws vanuit het rampgebied. Daarom zijn vanaf de bekendmaking van de actiedag alle zeilen bijgezet om het mogelijk te maken hier onderdeel van te zijn. In het laatste uur van de televisie-uitzending zullen het Metropole Orkest en de geboren Filipijnse zangeres/actrice Cystine Carreon (Fame, De Eetclub, Gooische Vrouwen) door het uitvoeren van het bekende Filipijnse lied ‘Anak’ de Nederlandse bevolking oproepen te geven aan Giro555.

Van 6 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s nachts wordt door diverse omroepen verslag gedaan vanuit het Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De SHO en omroepen roepen iedereen op te geven aan Giro555 en langs te komen bij Beeld en Geluid. Voor donaties, ga naar geef-nu.giro555.nl.