The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Jubileum Single Wolter Kroes met het MO!

WOLTER KROES TRAKTEERT FANS OP SPECIAAL CADEAU
Dit jaar vierde Wolter Kroes zijn 25-jarig jubileum. Om het jubileumjaar goed af te sluiten en zijn fans te trakteren op een speciaal cadeau heeft de zanger zijn allereerste grote hit “Laat me los” opnieuw opgenomen met het Metropole orkest. De opname is gemaakt tijdens het concert “Samen met het Metropole Orkest” in oktober dit jaar.
‘Met “Laat me los” uit 1994 is mijn carriere wezenlijk begonnen. Het is een droom die uitkomt dat ik deze single opnieuw heb mogen opnemen met een orkest als het Metropole orkest. Ik ben er trots op dat ik mijn fans blij kan maken met dit cadeau, want zonder mijn fans was ik niet zo ver gekomen’, aldus de jubilerende zanger. Eerder dit jaar stond de goedlachse zanger al in een uitverkocht Openlucht Theater in Bloemendaal om deze mijlpaal te vieren. De single is hier gratis op te halen!