The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

Weer een nominatie!

Het regent nominaties! Het televisieprogramma ‘Jong talent: in muziek’ is genomineerd voor de Cinekid Kinderkast Prijs. Vorig jaar mochten we meewerken aan dit ontzettend leuke en muzikale programma. 5 Jonge talenten hebben workshops gekregen van bekende Nederlandse artiesten zoals Wouter Hamel en Anne Soldaat om aan het eind van het programma een concert te geven samen met het Metropole Orkest.

Een vakjury heeft uit 70 televisieprogramma’s 3 programma’s (in de categorie non-fictie) genomineerd voor de prestigieuze Cinekid Kinderkast Prijs en ‘Jong talent: in muziek’ is één van de drie genomineerden.

De kijkers bepalen vanaf nu wie de winnaar wordt. Ook jij kan je stem uitbrengen! Ga daarvoor naar: http://www.cinekid.nl/festival/awards/kinderkast

“We zijn natuurlijk trots op het programma. Een nominatie voor deze Cinekid Kinderkast Prijs is heel bijzonder. Nu al een kroon op ons werk!” aldus het Team van ‘Jong talent: in muziek’ / ‘Zapp Music Challenge’.