The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
24 Grammy Nominaties

TMG en Metropole Orkest gaan samenwerking aan

‘SAMEN MET HET METROPOLE ORKEST’ – EEN AVOND BOORDEVOL NEDERLANDSE HITS!

Nederlandse muziek is al jaren ongekend populair. Het is een van de redenen waarom het Metropole Orkest onder een breed publiek geliefd is! De Telegraaf organiseert -in samenwerking met het Metropole Orkest- het concert ‘Samen met het Metropole Orkest’.

De grootste Nederlandse artiesten gaan de bekendste hits uit onze muziekgeschiedenis uitvoeren met het Metropole Orkest. Ruth Jacott, Willeke Alberti, Wolter Kroes, Thomas Berge, L.A. the Voices, Frans Duijts, Gordon, Vinzzent, Marianne Weber, Peter Koelewijn, André Jr. en Roxeanne Hazes, Stef Ekkel, Ronnie Tober en de jongste sensatie B-Brave zingen naast hun eigen repertoire ook klassiekers van onder anderen Ramses Shaffy en Wim Sonneveld. En men krijgt bijzondere combinaties te zien en te horen. Het wordt dus een avondvullend muziekspektakel met één van ’s werelds beste en meest gerenommeerde orkesten!

Vanuit TMG, waar De Telegraaf onderdeel van is, wordt de TV registratie verzorgd door Telegraaf Video Media. Het concert wordt op termijn uitgezonden door de TROS.

Marc Altink, managing director van het Metropole Orkest: “Wij zijn enthousiast over de samenwerking. In deze tijden is het als orkest een uitdaging om op zoek te gaan naar andere en minder voor de hand liggende vormen van samenwerking. Door samen met De Telegraaf dergelijke projecten te ontwikkelen, kunnen we de komende jaren inhoud blijven geven aan onze missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken en te raken met de muziek van ons prachtige orkest.”

“Belangrijk is dat we met dit initiatief het Metropole Orkest tegelijk uitzicht geven op een nog betere toekomst. Voor ons reden genoeg om deze samenwerking aan te gaan en een TV-programma van dit concert op maat te gaan verzorgen”, aldus Bart Mouter, manager Marketing Partnerships TMG.

Het evenement vindt plaats op dinsdag 15 oktober in Studio 21 te Hilversum.

Kaarten zijn hier verkrijgbaar.