The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

Police Deranged for Orchestra: Stewart Copeland & MO

BankGiro loterij Zomerconcerten

Stewart Copeland, drums

Hans Ek, dirigent

Stewart Copeland, oprichter en drummer van The Police én veelzijdig componist van onder andere opera-, ballet- en filmmuziek, schreef een high energy-orkestversie van zijn favoriete nummers. Samen met het Metropole Orkest brengt hij deze in Het Concertgebouw ten gehore.

Police Deranged for Orchestra. Niet ‘arranged’ maar ‘deranged’. Stewart Copeland, drummer van The Police, heeft hun hits uit elkaar getrokken en opnieuw opgebouwd. Hij geeft briljante invallen uit liveconcerten ineens een hoofdrol en stelt een fragmenten centraal die de meeste luisteraars misschien niet eens opvielen. Zo klinken Roxanne, Can’t Stand Losing You en Darkness vertrouwd én totaal nieuw.

Sinds The Police in 1984 uit elkaar ging, is Stewart Copeland actief als drummer, producer en componist in bijna alle muziekgenres. In 2019 werden alle studioplaten van The Police opnieuw gemasterd en uitgebracht. Tijd voor een frisse live-blik. Tijdens de BankGiro Loterij Zomerconcerten in Het Concertgebouw voert Copeland hij zijn favoriete nummers uit met het Metropole Orkest en vier zangers.

Bestel nu uw tickets

za 22 aug, 20:00
Het Concertgebouw, Amsterdam

Laatste kaarten