The World's Leading
Pop & Jazz Orchestra

Winnaar van 4 Grammy Awards
20 Grammy Nominaties

Legacy: Lalah Hathaway sings Donny Hathaway

Onder leiding van Vince Mendoza

Vince Mendoza, dirigent

Lalah Hathaway, zang

Dit najaar ontmoeten het Metropole Orkest en Lalah Hathaway elkaar opnieuw. Tijdens vier concerten brengen het orkest, onder leiding van Vince Mendoza, en de ‘First Daughter of Soul’ een eerbetoon aan soulzanger, arrangeur en componist Donny Hathaway.

Lalah Hathaways track record spreekt voor zichzelf. In 2019 alleen al werd ze drie keer genomineerd voor een Grammy. In totaal won ze deze prestigieuze prijs in haar carrière maar liefst vier keer, onder andere voor het album’ Lalah Hathaway Live’ en het nummer ‘Angel’. Ook Hathaways lijst met samenwerkingen wordt steeds langer. Zo dook ze de studio in met grote namen als Pharrell Williams, Kendrick Lamar, Dr. Dre en Anderson.Paak en werd ze uitgenodigd op podia over heel de wereld door Prince, Stevie Wonder, Quincy Jones en Herbie Hancock.

Tijdens ‘Legacy: Lalah Hathaway sings Donny Hathaway’ wordt de muziek van Donny Hathaway voor het allereerst gespeeld met een volledig orkest. Onder leiding van honorair dirigent van het Metropole Orkest Vince Mendoza ging deze show vorig jaar in première in het Lincoln Center in New York. Dat dit concert nu naar Nederland komt is voor het drietal een droom die uitkomt.

Bestel nu uw tickets

vr 18 sep, 20:15
Theaters Tilburg, Tilburg

Koop kaarten

za 19 sep, 20:30
LantarenVenster, Rotterdam

Uitverkocht

zo 20 sep, 20:30
Musis Arnhem, Arnhem

Koop kaarten

ma 21 sep, 20:00
Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Koop kaarten